1. Home Brother
  2. O tvrtki Brother
  3. Okoliš i održivost
  4. Brother i kružno gospodarstvo

 

Što je kružno gospodarstvo?

Kružno gospodarstvo odmiče se od modela 'uzmi-uradi-odbaci' i razmatra kako smanjiti otpad smanjenjem upotrebe resursa, produženim vijekom trajanja, ponovnom uporabom, ponovnom proizvodnjom i recikliranjem. 

Želimo olakšati odabir održivog izbora, zbog čega smo u misiji izrade proizvoda za dugotrajno korištenje, smanjenja potrošnje energije, ponovne uporabe i popravka kada je to moguće i reciklaže gdje je to moguće. Evo nekih stvari koje radimo kako bismo postigli kružno gospodarstvo u Brotheru. 

Multiple colours of Brother LC3237 ink cartridges

 

Originalni potrošni materijal Brother 

Pisači Brother dizajnirani su za rad našim originalnim potrošnim materijalom kako bi smanjili količinu otpada i njihov utjecaj na okoliš. Korištenje izvornog potrošnog materijala smanjuje potrošnju energije i osigurava rezultate vrhunske kvalitete za pisač.

 

Naručite originalan potrošni materijal
Woman sat at desk on a laptop sliming with a shelf in the background and green plants

Društvena odgovornost poslovanja (DOP)

Na globalnoj razini, Brother je predan postizanju brojnih ciljeva održivog razvoja Ujedinjenih naroda. Vjerujemo da je naša odgovornost doprinositi okolišu i održivosti.

Istražite našu DOP
Three Brother technicians in a factory looking at a Brother toner

Proizvod i sukladnost

Brother je u skladu sa svim zakonskim zahtjevima i osigurava da su svi proizvodi izrađeni za dugotrajno korištenje i da nude visokokvalitetne rezultate.

 

Doznajte više
A woman looking and drawing on a map with others in the background

Vrijednosti i filozofija

Brother je posvećen odgovornosti, etičnosti i održivosti poslovanja, što odražavaju naše politike, kodekse prakse i Globalna lista Brother grupe.

Doznajte više