1. Home Brother
  2. O tvrtki Brother
  3. Okoliš i održivost
  4. Cool Earth

Od kada je naše partnerstvo počelo, pomogli ste nam: 

Two green trees icon

Očuvati preko 32.000 000 stabala

Green industrial factory icon

Pohraniti 50 milijuna tona ugljika

Green icon of three users

Osnažiti 7 zajednica

Cool Earth school girls holding hands around a tree in the rainforest

 

Kako pomažu kupci Brother proizvoda 

Kada nam vratite Brother toner ili spremnik tinte pomoću naše besplatne sheme recikliranja, pomažete u zaštiti kišnih šuma. U sklopu našeg programa recikliranja, Brother se udružio s nagrađivanom dobrotvornom organizacijom Cool Earth koja radi zajedno s autohtonim zajednicama na zaustavljanju krčenja kišnih šuma. Od početka našeg partnerstva 2009. godine, pomogli smo zajednicama da procvjetaju u nekim od najbioraznolikijih, vitalnih okruženja našeg planeta, štiteći ekosustave koji su pohranili preko 50 milijuna tona ugljika. 

Ovaj je rad od ključne važnosti za budućnost našeg planeta i izuzetno smo ponosni što kupci Brother proizvoda svakodnevno doprinose ovom globalnom naporu.

Pogledajte druge inicijative s Cool Earth

 

Cool Earth director Matthew Owen smiling in an outdoor setting

Brother International Europe podupire Cool Earth više od petnaest godina i oboje vjerujemo da su ljudi rješenje klimatske krize. To je, osim novca, ono što pokreće i potiče promjene, dok Brotherova podrška omogućava ne samo da zamislimo budućnosti, već da je i ostvarimo. Nikada nije bilo boljeg vremena za revoluciju u očuvanju i životu na Zemlji, a mi smo ponosni što to činimo na preko 78.000 hektara kišne šume s Brotherom na našoj strani. Zajedno se borimo protiv klimatske krize u temeljima, zahvaljujući ljudima koji vjeruju.

Matthew Owen, direktor u Cool Earth 

Prikaz kompletne vremenske trake

Isao Noji Managing Director of Brother International Europe sat on a chair smiling

U grupi Brother vrlo smo ponosni na naše dugogodišnje partnerstvo s Cool Earth. Naše osoblje i kupci i dalje štite vitalne kišne šume i zajednice u Peruu i Papui Novoj Gvineji kroz brojne inicijative, uključujući dvogodišnji natječaj za prikupljanje sredstava i program recikliranja tonera.

Isao Noji, generalni direktor, Brother International Europe

smiling_child

Cool Earth

Surađujemo s Cool Earth od 2009. godine i za to vrijeme pomogli smo spasiti milijune stabala u nekim od najugroženijih staništa svijeta, ali možemo učiniti još više i u tome nam možete pomoći.

Podržajte Cool Earth