PDS-5000

Profesionalni skener dokumenata

Brzina obostranog skeniranja do 60 listova/min (120 str/min)

Automatski ulagač dokumenata (ADF) za 100 listova

Alati za naprednu obradu slike

Detalji o proizvodu

PDS5000_main

Skeniranje u e-poštu, sliku, OCR, dokument, FTP, mrežu, SharePoint, aplikacije, pisač (softver isporučen)

Upravljački programi TWAIN 2.2, WIA, ICA, SANE

3 godine jamstva putem registracije na webu

Glavne značajke

  • Brzina obostranog skeniranja do 60 listova/min (120 str/min)
  • Automatski ulagač dokumenata (ADF) za 100 listova
  • Alati za naprednu obradu slike
  • Skeniranje u e-poštu, sliku, OCR, dokument, FTP, mrežu, SharePoint, aplikacije, pisač (softver isporučen)
  • Upravljački programi TWAIN 2.2, WIA, ICA, SANE
  • 3 godine jamstva putem registracije na webu

Opis

S brzinom od 120 str/min kod obostranog skeniranja i automatskim ulagačem dokumenata za 100 listova je PDS-5000 je sposoban za obradu velikih količina papira za svakodnevnu digitalizaciju poslovnih dokumenata.

Sa značajkama pouzdanog rukovanja papirom i nizom naprednih mogućnosti za obradu slike, PDS-5000 čini ponavljajuće radne procese brže i učinkovitije.

Idealno za serije skeniranja i digitalno arhiviranje.

 

 

Tehnički podaci

Pogledajte sve tehničke podatke

Općenito

Vrsta upotrebe Radna površina
Zaslon LCD s pozadinskim osvjetljenjem
RAM 512 MB

Povezivost

USB sučelje SuperSpeed USB 3.0

Dimenzije i težine

S kartonom 437 š x 296 d x 320 v (mm)
S kartonom 7,2 kg
Bez kartona 316 š x 187 d x 183 v (mm)
Težina 4,7 kg

Potrošnja energije

Tijekom rada 59 W
U stanju pripravnosti 19 W
Stanje mirovanja 1.6 W
Isključen 0.3 W
Zvučni tlak 55 dBA

Okruženje

Radna vlažnost 20% - 80%
Radna temperatura 5℃ - 35℃

Ekološko

Energy Star environmental accreditation Da

U kutiji

Ostalo PDS uređaj, AC adapter, kabel za napajanje, USB 3.0 kabel, DVD sa softverom, QSG, jamstvo

Specifikacije medija

Vrste i veličine prazan papir, posetnica, plastična kartica (s relijefom do 1,25 mm)
Težine 28–400 gr/m (različite vrste papira)
Veličine AUD medija Papir (jedan list š x d): 51-218 x 54-5994 mm, papir (više listova š x d): 51-218 x 54-356 mm, skeniranje dužeg papira (jedan list š x d): 218 x 5994 mm, plastična kartica (š x d): 51-55 x 70-95, debljina plastične kartice: 0,4-0,76 mm

Skeniranje

Dvostrano skeniranje Da
ADF 100
Skeniranje na: Skeniranje u e-poštu, sliku, OCR, dokument, FTP, mrežu, SharePoint, aplikacije, pisač (softver isporučen)
Brzina skeniranja u boji A4 formata 60 ppm
Nijanse sive 8 bit
Kompatibilnost s ICA-om Da
Otkrivanje ulaganja više stranica Da
Senzor papira Da
Kompatibilnost sa SANE-om Da
Rezolucija skeniranja iz AUD-a 600 x 600
Kompatibilnost s TWAIN-om Mac OS X 10.6 ili noviji, Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP
Kompatibilnost s WIA-om Da

Jamstvo

Garancija 3 godine jamstva putem registracije na webu
Prikaži više
Prikaži manje
Pogledajte sve tehničke podatke

Podrška

Preuzimanja

Preuzmite i instalirajte najnovije upravljačke programe i softver za Brother proizvode

Pogledajte preuzimanja

Upute i priručnici

Preuzmite najnovije upute i korisničke priručnike za Brother proizvode

Pogledajte upute

Više informacija o proizvodu

S brzinom 120 stranica/min kod obostranog skeniranja i automatskim ulagačem dokumenata za 100 listova (ADF) je PDS-5000 dizajniran za obradu velikih količina papira za svakodnevnu digitalizaciju poslovnih dokumenata.

Profesionalno rukovanje papirom pomoću ultrazvučnog senzora za otkrivanje ulaganja više listova i tehnologijom reverznih valjaka smanjuje rizik od oštećenja dokumenta. Time ovaj skener nudi veliku pouzdanost kod skeniranja dokumenata s više listova te različitih vrsta i debljina. PDS modeli podržavaju razne medije, uključujući plastične kartice, i tako pokrivaju potrebe cijele tvrtke.

Uz napredno rukovanje papirom pruža PDS-5000 i poboljšanu obradu slike. Napredna obrada slike pripremi i očisti skenirane dokumente za pohranu, uređivanje i zajedničko korištenje. Poslovni dokumenti zadrže svoj izvorni izgled i pružaju pečat profesionalnosti prilikom ispisa ili pregleda dokumenata za vrijeme rada s klijentima ili izrade sigurnosnih kopija.

 

Značajke napredne obrade slike

Serija ugrađenih alata za skeniranja intuitivno pripremi i očistiti skenirane dokumente, a time i poboljša kvalitetu skenirane datoteke za pohranu, obradu, zajedničko korištenje i OCR (optičko prepoznavanje znakova). To donosi manju potrošnju tinte kod ispisa dokumenata, manju veličinu datoteka i čitljiviji tekst. Uštedite vrijeme potreban za ručno pripremu i ispravljanje dokumenata te se radije usredotočite na vaše glavne poslovne zadatke.

 

Skeniranje 2 u 1

Skenirajte obostrane dokumente i pohranite kao zasebne stranice za jednostavan i brži pregled.

Automatsko prepoznavanje boje (Auto Colour Detect)

Sa značajkom automatskog prepoznavanja boje skener eliminira potrebu za prethodnim sortiranjem velikih količina dokumenata ili korištenjem umetaka za odvajanje listova. Tako se znatno smanjuje prostor za pohranu, a također se smanji i vrijeme potrebno za prethodno sortiranje dokumenata.

Automatska rotacija slike, automatsko obrezivanje i automatska korekcija iskrivljenja (Auto Image Rotation, Auto Crop, Auto Deskew)

Automatska rotacija slike, automatsko obrezivanje i automatska korekcija iskrivljenja skeniranih slika za profesionalan konačni izgled

 

Obrada pozadine (Background Processing)

Datoteke skeniranih slika obradi s određenom bojom pozadine ili ukloni pozadinu za jasniji pregled te istovremeno smanji veličinu izlazne datoteke.

Otkrivanje crtičnih kodova

Identifikacija i prepoznavanje informacije crtičnog koda otisnutog ili zalijepljenog na dokumente i obrasce kako bi se uklonila potreba za ručnim sortiranjem dokumenata.

Uklanjanje prazne stranice (Blank Page Removal)

Automatski detektira i ukloni skenirane prazne stranice, što smanjuje veličinu datoteke i skraćuje vrijeme pripreme dokumenata.

Uklanjanje boje (Colour Dropout)

Uklonite crvenu, plavu ili zelenu boju za oštriji tekst, lakši za čitanje, i za spriječavanje probijanja boje kroz list.

Uklanjanje mrlja (Despeckle)

Kada su izvorni dokumenti prljavi ili sadrže mrlje od tinte, alat za inteligentno poboljšanje slike pomaže obraditi stranice u jasne i oštre datoteke.

Dinamički kontrast / binarizacija (Dynamic Threshold / Binarization)

Ako su slike i tekst zbog intenziteta boje teške za čitanje, alat dinamičkog kontrasta/binarizacije posvjetljuje ili potamnjuje skenirane dokumente kako bi postali oštriji, čistiji i čitljivi. Razinu intenziteta svijetlih i tamnih tonova, korisnik može podesiti i tako poboljšati čitljivost.

Popunjavanje rubova / čišćenje (Edge Fill / Clean Up)

Uklanjanje neželjenih rubova za čiste rubove stranica bez suvišnih sjena koje su posljedice skeniranja.

Multi stream

Skenirane dokumente u boji možete pohraniti kao crno-bijele, u sivim tonovima i u boji - za uporabu kada ispisa ili kopiranja.

Uklanjanje tragova bušilice za papir (Punch Hole Removal)

Čisti rubove stranice uklanjanjem tragova bušilice za papir sa skeniranih dokumenata. Naša inovativna značajka popunjavanja može također izjednačiti boju pozadine dokumenta.

Dijeljenje skenirane slike (Split image)

Skeniranje i podjela jednostranih dokumenata u odvojene slike za zajedničko korištenje ili pregled kao zasebne datoteke. To je osobito korisno prilikom slanja različitih područja sadržaja unutar jednog dokumenta različitim odjelima.

Profesionalno rukovanje papirom

Moćni profesionalni stolni skeneri Brother, jednostavni za korištenje, obrade različite vrste i debljine dokumenata pomoću široke izlazne ladice, čime se osigurava učinkovit prolaz papir kroz automatski ulagač dokumenata (ADF).

Naši vrhunsko dizajnirani zaustavljači dokumenta daju izvrsne rezultate, jer se ulaganje papira točnije i mogućnost zastoja uvelike smanjena. Ladica je nagnuta za što manji otpor papira kako bi dokumenti prolazili glatko, bez savijanja. Te male, ali savršene tehničke kvalitete su ono što čini Brothera stručnjaka na području skenera.

 

Otkrivanje više listova

Ova značajka sustava koristi ultrazvučne valove za otkrivanje pogrešnog ulaganja dokumenata. Prolaz papira automatski se zaustavlja, a korisnik je upozoren ako se otkrije pogrešan signal, čime se smanjuje rizik od oštećenih dokumenata i izgubljenih podataka.

Povratak na vrh