Originalan Brother LC121VALBP spremnik tinte - paket

Brother LC121VALBP crni, cijan, magenta i žuti spremnik tinte. Svaki spremnik ispiše do 300 stranica.

Svaki spremnik tinte ispiše do 300 stranica u skladu s ISO/IEC 24711

Visokokvalitetan originalan Brother spremnik tinte

Uštedi papir, vrijeme i novac

Detalji o proizvodu

LC121VALBP_main

Glavne značajke

  • Svaki spremnik tinte ispiše do 300 stranica u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalan Brother spremnik tinte
  • Uštedi papir, vrijeme i novac

Opis

Odaberite ovaj LC121VALBP paket kako biste ga lakše i povoljnije zamijeniti sve originalne Brother spremnike tinte u kućnom ili uredskom pisaču. Četiri spremnici tinte sadržani u ovom paketu dizajnirani su kako bi vašem pisaču pomogli u postizanju najboljih rezultata.

Više informacija o proizvodu

Drugi spremnici tinte:

Kada dođe vrijeme naručivanja zamjenskog spremnika tinte, možete se osloniti na Brother LC121VALBP paket koji jamči da će vaš pisač ostati u izvrsnom stanju i da će biti ispisi kristalno čisti.

Iako biste mogli doći u iskušenje da kupite jeftiniji, neoriginalni potrošni materijal, ne zaboravite da takvi proizvodi ne utječu samo na kvalitetu ispisa, već i uzrokuju dugoročnu štetu na pisaču.

Originalni LC121VALBP paket koji sadrži LC121BK – crni, LC121C – cijan, LC121M – magenta i LC121Y – žuti spremnik tinte, održava vaš uređaj u ispravnom stanju, pružajući veću vrijednost za vaš novac i impresivne rezultate.

Kreativni centar

Posjetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup do više od 2.000 predložaka koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći ostaviti dobar dojam na radnom mjestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malu tvrtku, ti predlošci koristit će vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je također prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, dječjih  igara, ukrasa koje možete objesiti za posebnu prigodu do isključivo Brotherovih papirnatih dizajna.

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Povratak na vrh