Originalan Brother LC1100C spremnik tinte – cijan

Brother LC1100C cijan spremnik tinte - pojedinačno pakiranje. Ispiše do 325 stranica.

Ispiše do 325 stranica u skladu s ISO/IEC 24711

Visokokvalitetan originalan Brother spremnik tinte

Uštedi papir, vrijeme i novac

Detalji o proizvodu

LC1100C_main

Glavne značajke

  • Ispiše do 325 stranica u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalan Brother spremnik tinte
  • Uštedi papir, vrijeme i novac

Opis

Originalan Brother LC1100C cijan spremnik tinte dizajniran je za optimalni ispis bogatih boja i jasnoće. Naši spremnici tinte, jednostavi za umetanje i kompatibilni sa serijom pisača, donose postojane dokumente koji se neće razmazati ili izblijedjeti s vremenom.

Više informacija o proizvodu

Druge boje:

S LC1100C cijan spremnikom tinte neće ugroziti kvalitetu. Dizajniran je za besprijekoran rad s Brother pisačem zato vam osigurava da ćete uvijek imati izuzetne rezultate. Visokokvalitetan ispis LC1100C je rad posebnih ispisnih glava koje omogućuju glađe i preciznije slike.

Iako upotrebom neoriginalnih, jeftinijih spremnika tinte možete u kratkom roku uštedjeti novac, ti često lošiji proizvodi mogu uzrokovati mnoge probleme s ispisivanjem, pa čak i štetiti vašem pisaču - je li zaista vrijedno rizika? 

Uz originalni LC1100C spremnik tinte, osigurat ćete da vaš pisač i dalje funkcionira po svojim najboljim sposobnostima i da jamstvo ostane važeće.

Naručite LC1100C spremnik tinte već danas prije nego istekne.

Kreativni centar

Posjetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup do više od 2.000 predložaka koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći ostaviti dobar dojam na radnom mjestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malu tvrtku, ti predlošci koristit će vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je također prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, dječjih  igara, ukrasa koje možete objesiti za posebnu prigodu do isključivo Brotherovih papirnatih dizajna.

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Povratak na vrh