Originalan Brother LC1280XLY veliki spremnik tinte - žuti

Brother LC1280XLY žuti spremnik tinte - pojedinačno pakiranje. Ispiše do 1.200 stranica.

Ispiše do 1.200 stranica u skladu s ISO/IEC 24711

Visokokvalitetan originalan Brother spremnik tinte

Uštedi papir, vrijeme i novac

Detalji o proizvodu

LC1280XLY_main

Glavne značajke

  • Ispiše do 1.200 stranica u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalan Brother spremnik tinte
  • Uštedi papir, vrijeme i novac

Opis

Tražite spremnik tinte koji će trajati dulje, ali ne želi ugroziti kvalitetu? Zatim odaberite originalan LC1280XLY žuti veliki spremnik tinte koji nudi nižu cijenu po stranici, ali daje odlične rezultate - baš kao što očekujete od Brothera

Više informacija o proizvodu

Spremnici tinte drugih boja:

LC1280XLY žuti veliki spremnik tinte dizajniran je za besprijekoran rad s Brother pisačem zato vam osigurava da ćete uvijek imati izuzetne rezultate.

Iako upotrebom neoriginalnih, jeftinijih spremnika tinte možete u kratkom roku uštedjeti novac, ti često lošiji proizvodi mogu uzrokovati mnoge probleme s ispisivanjem, pa čak i štetiti vašem pisaču - je li zaista vrijedno rizika?

Uz originalni LC1280XLY veliki spremnik tinte, osigurat ćete da vaš pisač i dalje funkcionira po svojim najboljim sposobnostima i da jamstvo ostane važeće.

Kreativni centar

Posjetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup do više od 2.000 predložaka koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći ostaviti dobar dojam na radnom mjestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malu tvrtku, ti predlošci koristit će vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je također prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, dječjih  igara, ukrasa koje možete objesiti za posebnu prigodu do isključivo Brotherovih papirnatih dizajna.

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Povratak na vrh