Originalan Brother LC229XLBK veliki spremnik tinte - crni

Brother LC229XLBK crni spremnik tinte - pojedinačno pakiranje. Ispiše do 2.400 stranica.

Ispiše do 2.400 stranica u skladu s ISO/IEC 24711

Visokokvalitetan originalan Brother spremnik tinte

Uštedi papir, vrijeme i novac

Detalji o proizvodu

LC229XLBK_main

Glavne značajke

  • Ispiše do 2.400 stranica u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalan Brother spremnik tinte
  • Uštedi papir, vrijeme i novac

Opis

Tijekom svog životnog vijeka od 2.400 stranica, LC229XLBK omogućuje jednostavno i dosljedno kvalitetno ispisivanje. LC229XLBK veliki spremnik tinte koji nudi postojane ispise bez mrlja, otporne na blijeđenje, sadrži posebnu tintu Innobella™, prikladnu za širok raspon ispisnih zadataka.

Više informacija o proizvodu

Korištenjem LC229XLBK velikog spremnika tinte, Brother pisač će nastaviti isporučivati očekivano iznimne rezultate.

Iako su na webu dostupne jeftinije verzije, samo originalni LC229XLBK veliki spremnik tinte osigurava da će vaš uređaj i dalje raditi brzo i učinkovito. 

Pošto obično potrošimo više crne tinte nego tinte u boji, kupnjom LC229XLBK velikog spremnika tinte dobit ćete najbolje moguće ispise.

Imajte na umu da je korištenje Brotherovih spremnika tinte jedini način da vaš pisač besprijekorno radi i da jamstvo ostane važeće.

Naručite Brother LC229XLBK crni veliki spremnik tinte i ostvarite veću vrijednost za svoj novac.

Kreativni centar

Posjetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup do više od 2.000 predložaka koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći ostaviti dobar dojam na radnom mjestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malu tvrtku, ti predlošci koristit će vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je također prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, dječjih  igara, ukrasa koje možete objesiti za posebnu prigodu do isključivo Brotherovih papirnatih dizajna.

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Povratak na vrh