Originalan Brother LC3219XLBK veliki spremnik tinte – crni

Brother LC3219XLBK crni spremnik tinte. Ispiše do 3.000 stranica.

Originalan Brother LC3219XLBK crni spremnik tinte dizajniran je za isporuku uvijek visokokvalitetnih dokumenata. S bojama koje su otporne na izblijeđivanje, možete uživati u oštrim i postojanim bojama. Kupnjom naših spremnika tinte zaštitite pisač od mogućih dugoročnih šteta uzrokovanih uporabom proizvoda koji nisu originalni. 

Glavne značajke

  • Ispiše do 3.00 stranica u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalan Brother spremnik tinte
  • Uštedi papir, vrijeme i novac

Pregled

Druge boje:

Svi Brother spremnici tinte - uključujući i 3219XLBK crni spremnik tinte - prošli su Brotherovo rigorozno testiranje kako bi korisnicima pružili najpouzdanije ispisno rješenje.

Iako su neoriginalni, jeftiniji spremnici tinte dostupni svugdje, nisu kompatibilni s vašim pisačem. To može dovesti do velikog broja problema s kvalitetom ispisa i djelovanjem uređaja, što vas može skupo koštati.

Originalni 3219XLBK crni spremnik tinte omogućuje vam bezbrižan ispis, jer će uređaj nastaviti po svojim najboljim sposobnostima.

Kreativni centar

Posjetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup do više od 2.000 predložaka koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći ostaviti dobar dojam na radnom mjestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malu tvrtku, ti predlošci koristit će vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je također prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, dječjih  igara, ukrasa koje možete objesiti za posebnu prigodu do isključivo Brotherovih papirnatih dizajna.

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!