LC462M originalni spremnik tinte Brother – magenta

Magenta spremnik tinte Brother LC462M – pojedinačno pakiranje. Ispiše 550 stranica.

LC462M ispiše 550 stranica u skladu s ISO/IEC 24711

Visokokvalitetan originalni magenta spremnik tinte Brother

Originalni spremnici tinte Brother strogo su testirani za savršeno ispisivanje, čime se štedi vrijeme i novac

Detalji o proizvodu

LC462M_main

Korištenjem ovog originalnog spremnika tinte Brother LC462M štiti se jamstvo pisača

Za veću količinu ispisa potreban vam je LC462XL spremnik tinte

Glavne značajke

  • LC462M ispiše 550 stranica u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalni magenta spremnik tinte Brother
  • Originalni spremnici tinte Brother strogo su testirani za savršeno ispisivanje, čime se štedi vrijeme i novac
  • Korištenjem ovog originalnog spremnika tinte Brother LC462M štiti se jamstvo pisača
  • Za veću količinu ispisa potreban vam je LC462XL spremnik tinte

Opis

Tražite spremnik tinte koji omogučuje jednostavno ispisivanje? Spremnik Brother LC462M s magenta tintom otpornom na blijeđenje jamči neometano, pouzdano i visokokvalitetno ispisivanje od prvog do posljednjeg ispisa. Naše savršeno uravnotežene tinte osiguravaju maksimalan rad pisača. 

Brother uzima u obzir utjecaj na okoliš svake faze vijeka trajanja spremnika, kako bi smanjili količinu otpada na odlagalištima. Sav hardver i spremnici tinte napravljeni su tako da što manje utječu na okoliš. 
 
Originalni spremnik tinte LC462M Brother - kvaliteta koja se isplati

Više informacija o proizvodu

 
Boja

Dostupne su druge boje

LC462BK crna
LC462C cijan
LC462Y žuta

Pouzdanost i kvaliteta osigurani

Zajamčena pouzdanost i kvaliteta

Fantastične boje su postignute pomoću Brotherove tehnologije Color Rich Technology „Innobella” koja vašim ispisanim fotografijama dodaje živahnost. Brotherova tinta Innobella sadrži pažljivo odabrane kemikalije za sprječavanje začepljenja ispisne glave kako bi se postiglo neometano djelovanje uređaja i time osigurala pouzdanost i izdržljivost vašeg Brother pisača.

Zajamčeno djelovanje - učinkovita kombinacija

Učinkovita kombinacija

Brother tinte, zajedno s uređajima, čine sustav koji omogućuje ispise vrhunske kvalitete. Originalni Brother potrošni materijal najbolji je način da zaštitite svoje ulaganje i osigurate optimalnu učinkovitost tintog pisača Brother. Visoke performanse bez napora i dugoročna ušteda novca.

Testirane performanse

Testirane performanse

Brother Innobella tinta i papir su otporni na svjetlost i ozon, stoga dulja izloženost neće uzrokovati blijeđenje ispisa. Osigurajte si profesionalnu završnu obradu originalnim Brother spremnicima tinte.

podrška na vašoj strani

Podrška „na vašoj strani”

Korištenje originalnog Brother potrošnog materijala štiti jamstvo vašeg pisača. Brother je uvijek "na vašoj strani". Obvezujemo se na pružanje odlične prodajne i korisničke podrške – kako prije, tako i nakon vaše kupnje.

 
Dvije papige lete iznad džungle

Okoliš i održivost

Svi naši spremnici tinte i hardver izrađeni su tako da što manje utječu na okoliš. Brother nudi ekološki odgovoran način odlaganja Brother proizvoda Brother na kraju njihovog životnog vijeka.

autentičnost

Provjerite autentičnost potrošnog materijala

Na originalnim spremnicima tinte Brother pronaći ćete holografsku sigurnostnu naljepnicu. Uvjerite se da ambalaža i sigurnosna naljepnica nisu promijenjene. Provjerite hologramsku sigurnosnu naljepnicu s jedinstvenim 7-znamenkastim ID brojem na: www.brother.com/id 

Creative Center

Posjetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup do više od 2.000 predložaka koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći ostaviti dobar dojam na radnom mjestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malu tvrtku, ti predlošci koristit će vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je također prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, dječjih  igara, ukrasa koje možete objesiti za posebnu prigodu do isključivo Brotherovih papirnatih dizajna.

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Povratak na vrh