Originalan Brother BP61GLA A4 sjajni foto papir

Brother BP61GLA sjajni foto papir A4 veličine 190 g/m2, 20 listova.

Pregled

Održavajte vaš Brother pisač u najboljoj formi i pazite da vaši dokumenti uvijek izgledaju impresivno stavljajući u ladicu za papir BP61GLA A4 sjajni foto papir.

Idealan za upotrebu kod ispisa svega od fotografija do postera, ovaj BP61GLA papir vam pomaže da iz vašeg Brother tintnog pisača izvučete najviše, i jamči da će vaši dokumenti uvijek biti isporučeni brzo, efikasno i sa 100% točnošću.

Budući da je to originalan Brother proizvod, možete biti sigurni da je BP61GLA papir profesionalno dizajniran za najbolje moguće rezultate. Zašto biste riskirali upotrebom neoriginalnih, jeftinijih proizvoda koji mogu dovesti do lošijeg krajnjeg proizvoda, kada se možete osloniti na našu najvišu moguću kvalitetu?

Kompatibilno s

Kompatibilno s

Kreativni centar

Posjetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup do više od 2.000 predložaka koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći ostaviti dobar dojam na radnom mjestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malu tvrtku, ti predlošci koristit će vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je također prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, dječjih  igara, ukrasa koje možete objesiti za posebnu prigodu do isključivo Brotherovih papirnatih dizajna.

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Kompatibilno s

Kompatibilno s

Povratak na vrh