Originalna Brother WT-223CL kutija za otpadni toner

Brother WT-223CL kutija za otpadni toner. Radni ciklus do 50.000 stranica.

Originalna Brother WT-223CL kutija za otpadni toner je kompatibilna je s velikim izborom naših laserskih pisača. Svojim dizajnom WT-223CL jamči da će biti vaši dokumenti ispisani brzo, efikasno i precizno te tako pomaže u održavanju vašeg pisača bez problema.

Glavne značajke

  • Radni ciklus do 50.000 stranica
  • Visokokvalitetan originalan Brother potrošni materijal
  • Omogućuje učinkovit rad laserskog pisača

Pregled

Originalna WT-223CL kutija za otpadni toner je bitna u vašem uredu kada se radi o produljenju životnog vijeka vašeg pisača i jamčenju da će svakodnevno isporučivati visokokvalitetne dokumente.

WT-223CL sakuplja suvišak tonera koji se taloži u uređaju tako da se može lako ukloniti bez prosipanja, nereda ili poteškoća. To jamči da će vaši ispisi ostati jasni i bez mrlja, dajući vam profesionalne rezultate kakve očekujete od Brothera.

Pružajući radni ciklus od 50.000 stranica, ova kutija za otpadni toner je dugotrajna i pouzdana, te iz dana u dan čini održavanje pisača mnogo lakšim.

Kompatibilno s

Kompatibilno s

Recikliranje

Jeste li znali da možete sakupljati svoje stare tonere s Brotherom bez ikakvih dodatnih troškova?

Odlučni smo činiti sve kako bismo smanjili naš utjecaj na okoliš stoga potičemo naše klijente da i sami doprinesu tome tako što im omogućujemo da što jednostavnije recikliraju originalne Brotherove tonere.

Samo nam javite koliko praznih tonera imate i mi ćemo se pobrinuti da nam ih vratite potpuno besplatno.

Zahvaljujući dugogodišnjem partnerstvu s nagrađivanom dobrotvornom organizacijom Cool Earth, naše recikliranje pomaže lokalnim zajednicama zaustaviti uništavanje prašume.

Za više informacija kako se možemo zajedno brinuti za bolje okruženje, posjetite Brother Earth.