Originalne bočice tinte Brother BT5000CLVAL - trostruko pakiranje

Brother BT5000CLVAL trostruko pakiranje bočica s cijan, magenta i žutom tintom. Svaka bočica ispisuje do 5.000 stranica u boji.

Bočice u boji ispisuju do 5.000 stranica u skladu s ISO/IEC 24711

Originalne bočice visokokvalitetne tinte Brother BT5000CLVAL - trostruko pakiranje

Ekonomičnije od kupnje jedne same bočice, što smanjuje troškove po stranici

Detalji o proizvodu

Detaljni pogled na BT5000CLVAL trostruko pakiranje bočica tinte na bijeloj pozadini

Originalna Brother tinta rigorozno je testirana kako bi se osigurali visokokvalitetni rezultati uz uštedu vremena i novca

Upotreba originalnih bočica tinte Brother BT5000CLVAL štiti jamstvo uređaja

Glavne značajke

  • Bočice u boji ispisuju do 5.000 stranica u skladu s ISO/IEC 24711
  • Originalne bočice visokokvalitetne tinte Brother BT5000CLVAL - trostruko pakiranje
  • Ekonomičnije od kupnje jedne same bočice, što smanjuje troškove po stranici
  • Originalna Brother tinta rigorozno je testirana kako bi se osigurali visokokvalitetni rezultati uz uštedu vremena i novca
  • Upotreba originalnih bočica tinte Brother BT5000CLVAL štiti jamstvo uređaja

Opis

Tražite tintu koja omogućuje nesmetan rad tokom svakog ispisa? Brother BT5000CLVAL trostruko pakiranje (uključuje bočice s cijan, žutom i magenta tintom), jamči otpornosti na blijeđenje te nesmetano i pouzdano ispisivanje visokokvalitetnih dokumenata od prvog do posljednjeg ispisa. Naše savršeno uravnotežene tinte osiguravaju maksimalan rad pisača. 

Brother razmatra utjecaj na okoliš u svakoj fazi životnog ciklusa naših proizvoda, smanjujući otpad na odlagalištima otpada. Svi naši uređaji i potrošni materijal izrađeni su tako da što manje utječu na okoliš. 
 
Originalna tinta Brother BT5000CLVAL - isplati se svaki put

Kompatibilno s

Prikaži više
Prikaži manje

Više informacija o proizvodu

 
Pouzdanost i kvaliteta osigurani

Zajamčena pouzdanost i kvaliteta

Tehnologija Colour Rich u tintnim uređajima Brother omogućuje profesionalne ispise i sadrži pažljivo odabrane kemikalije kako bi se sprječilo začepljenje glave za ispis radi postizanja nesmetanoj djelovanja. Time se osigurava pouzdanost i izdržljivost vašeg Brother uređaja.

Zajamčeno djelovanje - učinkovita kombinacija

Učinkovita kombinacija

Tinte Brother dizajnirane su za korištenje s Brother uređajima za ispise vrhunske kvalitete. Originalne tinte Brother najbolji su način zaštite vaše investicije i osiguravanja optimalnih performansi Brother tintnog uređaja.

Testirane performanse

Testirane performanse

Tinte i papir tvrtke Brother otporni su na svjetlost i ozon, što sprječava da bi dulja izloženost uzrokovala blijeđenje ispisa. Osigurajte dokumente profesionalne kvalitete originalnom Brother tintom.

podrška na vašoj strani

Podrška „na vašoj strani”

Korištenje originalnog Brother potrošnog materijala štiti jamstvo vašeg uređaja. Brother je uvijek "na vašoj strani" stoga se obvezujemo na pružanje odlične prodajne i korisničke podrške – kako prije, tako i nakon vaše kupnje.

 
autentičnost

Provjerite autentičnost

Holografska sigurnosna naljepnica na originalnoj tinti Brother. Uvjerite se da ambalaža i sigurnosna naljepnica nisu promijenjene. Provjerite hologramsku sigurnosnu naljepnicu s jedinstvenim 7-znamenkastim ID brojem na: www.brother.com/id

Dvije papige lete iznad džungle

Okoliš i održivost

Sve tinte Brother dizajnirane su tako da što manje utječu na okoliš. Brother nudi ekološki odgovoran način odlaganja Brother proizvoda na kraju njihovog životnog vijeka. 

 
Praktično višestruko pakiranje - mulitpack

Praktična višestruka pakiranja

Uštedite vrijeme i novac na tinti uz višestruko pakiranje koje je ekonomičnije i praktičnije. Za smanjenje troška po stranici i osiguravanje ispisa bez prekida.

Povratak na vrh