1. Home Brother
  2. Skeneri dokumenata
Poslovna žena čita dokument dok sjedi za stolom sa skenerom u uredskom okruženju

Zašto biste trebali odabrati Brother skener dokumenata?

Kada trebate digitalizirati papirnate dokumente, potreban vam je pouzdan i jednostavan skener dokumenata koji vam daje najbolji omjer između cijene i kvalitete.

Oslanjajući se na našu etiku „Na vašoj strani”, Brotherova rješenja za skeniranje kombiniraju moćnu tehnologiju besplatnim softverom prikladnim za standarde pojedinačne industrije. Naši nagrađivani skeneri osiguravaju precizno hvatanje skeniranih datoteka od stranice do stranice.

  • Skenirajte A4 dokumente, fotografije, ID kartice i još mnogo toga
  • Pouzdana i jednostavna tehnologija
  • Nagrađivani i priznati od strane industrije

Brother ADS-2700W uporaba

Inteligentna obrada slike za pametnije upravljanje dokumentima 


Brother skeneri pomažu u učinkovitijem upravljanju dokumentima. Na primjer, tehnologija našeg automatskog ulagača dokumenata (ADF) znači da možete dodati hrpu različitih dokumenata za skeniranje u jednoj seriji, bez obzira radi li se o ugovorima formata A4 ili čak plastičnim karticama poput vozačkih dozvola.  

Zahvaljujući značajkama kao što je optičko prepoznavanje znakova (OCR) koje skenirane dokumente pretvara u datoteke koje se mogu uređivati, i softveru za uklanjanje tragova bušilice, naši skeneri osiguravaju da vaše digitalne verzije nisu samo sigurnosne kopije, već su spremne za arhiviranje u vaše sustave, što vam olakšava rad. 

 

Niste sigurni koji skener dokumenata odabrati? Istražite našu cijelu paletu