1. Home Brother
  2. Poslovna rješenja
  3. Rješenja za označavanje za hranu i ugostiteljstvo
  4. Rješenja za označavanje pripreme hrane
  5. Rješenja za upravljanje jelovnicima i označavanje hrane
Zaposlena provjerava naljepnice za hranu ispisane na Brother pisaču i nalijepljene na predpakirane sendviče u trgovini. Naljepnice sadrže crtični kod, adresu, sliku, cijenu i datum isteka.

Ispišite naljepnice za hranu koristeći informacije iz vašeg sustava za upravljanje jelovnicima

Naša rješenja za označavanje pomažu vam u pretvaranju podataka iz vašeg sustava za upravljanje jelovnikom u jasne i čitljive naljepnice za hranu, pružajući vama i vašim kupcima transparentnost i kontrolu nad informacijama o pojedinim sastojcima, alergenima, nutritivnim vrijednostima itd.

Ekipa Brother svjesna je da tehnologija može poboljšati učinkovitost vaših sustava za pripremu hrane, pa surađujemo s vodećim pružateljima rješenja za upravljanje jelovnicima kako bismo dizajnirali prilagođena rješenja za označavanje hrane.

Želite li doznati više?

Pobliži pogled na Brother pisač naljepnica koji u pozadinskom uredu delikatese, pekare ili kafića ispisuje naljepnicu s danom pripreme za pakiranje kroasana

Koristite podatke iz svog sustava za upravljanje jelovnicima

Povežite svoj sustav za upravljanje jelovnicima s našim rješenjem za označavanje hrane koje vam omogućuje poboljšanje učinkovitosti i preciznosti u vašoj kuhinji. Naši se pisači naljepnica za hranu besprijekorno integriraju s vašim sustavom za upravljanje jelovnicima, tako da možete raditi brzo i učinkovito.

Funkcijama poput Wi-Fi i Bluetooth povezivanja i širokim rasponom dodatne opreme olakšava rad u pokretu putem pametnog telefona ili tableta.

Rješenja za označavanje ambalaže

Jednostavno stvorite čitljive naljepnice visoke razlučivosti za označavanje pretpakirane hrane koje uključuju popis sastojaka i alergena, cijene, crtične kodove i datum isteka.

Doznajte više
Naljepnica na siru

Rješenja za označavanje rotacije zaliha

Smanjite količinu odbačene hrane i povećajte učinkovitost zamjenom ručnog ispunjavanja naljepnica s Brotherovim rješenjem za označavanja rotacije zaliha.

Doznajte više

Pogledajte naše Uvjete i načine.
Vaše podatke obradit ćemo u skladu s našom Izjavom o privatnosti.