1. Home Brother
 2. Brother za dom
 3. Organizacija doma
Tri kutije, mape, ladica za arhiviranje i dvije police

Neka organizacija vašeg doma bude manje komplicirana

Nudimo izbor za korištenje jednostavnih pisača papirnatih i laminiranih naljepnica kako bismo vam olakšali organiziranje svakodnevnog života u kući.

 • Sveobuhvatan izbor boja i širina naljepnica koje možete prilagoditi gotovo bilo kojem stilu brendova ili upotrijebite za označavanje datoteka i mapa bojama
 • Pojednostavite razne administrativne procese jednostavno identificirajte sadržaj datoteka, kutija za pohranu i polica
 • Izdržljivost i dugotrajnost naše laminirane naljepnice izrađene su da traju, tako da možete biti sigurni da će obavljati svoj posao onoliko dugo koliko ih trebate
 • Prijenosni uređaji – mali i jednostavni za nošenje uz jednostavno povezivanje
 • Pisači naljepnica koji se mogu povezati s računalom/pametnim telefonom – sa softverom za uređivanje naljepnica i unaprijed dizajniranim predlošcima za sve kućne primjene 
 • Jamstvo isporučuje se sa svim pisačima naljepnica kako bi vam osigurali bezbrižnost

Istražite rješenja za označavanje kod kuće

Organizirajte svoj dom, jednu po jednu sobu

uredan dom je sretan dom

Svakodnevna rutina

Olakšanje života na dnevnoj bazi

Žuta majica s naljepnicom s imenom unutar ovratnika

Natrag u školu

Naš prijenosni pisač naljepnica s ugrađenim rezačem savršen je alat koji će vam pomoći da se organizirate i pripremite za školsku godinu. Različitim fontovima, simbolima i jednostavnim dizajnom možete izraditi personalizirane naljepnice za sav školski pribor kako biste ga lakše prepoznali odnosno teže izgubili:

 • Uniforme i školska oprema
 • Bilježnice, mape, olovke i kalkulatori
 • Posude za hranu i boce za vodu

Brother PT-H107B vam omogućuje stvaranje čitkih rasporeda ili grafikona. Ispisujte naljepnice u različitim bojama kako biste kategorizirali stavke ili razlikovali razrede, zaduženja i zadatke.

Sa svim ovim korisnim značajkama, priprema za školu je dječja igra.

Detalji o prijenosnom pisaču naljepnica Brother

Aktivnosti na otvorenom i sportska oprema

Spremni za avanture na otvorenom

Dvije naljepnice s vodootpornim tekstom uronjene u vodu na crnoj pozadini

Spremni za sve slučaje

Pisači naljepnica Brother P-touch i njihove postojane naljepnice idealni su za izazove na otvorenom. Bilo da organizirate kampiranje ili sportsku opremu, označavate planinarsku stazu ili osnovne elemente za preživljavanje, P-touch naljepnice mogu se prilagoditi vašim potrebama.

Za kampiranje, školske izlete i sportsku opremu: P-touch naljepnice su savršene za identifikaciju bilo koje vrste sportske opreme, kao i za bitnu opremu za kampiranje kao što su šatori i vreće za spavanje, stoga je postavljanje odnosno pakiranje brzo i jednostavno.

Za planinarenje: Pomoću P-touch naljepnica organizirajte komplete za prvu pomoć i zalihe hrane te boce za vodu kako biste izbjegli zabunu. Naljepnice dolaze u bojama visoke vidljivosti koje su savršene za hitne situacije i preživljavanja.

Prijenosni pisači naljepnica P-touch omogućuju vam ispis naljepnica u pokretu, tako da ste spremni za bilo koju avanturu. Dakle, ako se suočavate s ekstremnim temperaturama, vlagom ili grubim rukovanjem, oslonite se na izdržljive, dugotrajne naljepnice s Brother P-touch uređaja.

Istražite naše P-touch pisače naljepnica Istražite našu paletu postojanih naljepnica TZe P-touch

Istražite Brother za dom