1. Home Brother
  2. Poslovna rješenja
  3. Sigurnost ispisa

Ovo je osiguranje od strane Brothera

Povezana tehnologija današnjih radnih okruženja stvara različite razine rizika za sve tvrtke. Hardver, usluge i rješenja koje pruža radno okruženje Brother pružaju troslojnu zaštitu za vašu mrežu, uređaje i dokumente, štiteći povjerljivost i blokirajući infiltratore.
Kontaktirajte stručnjaka
Glava s mozgom u plavom

61 % IT menadžera kaže kako je sve teže pratiti izazove i zahtjeve u pogledu sigurnosti ispisa.

Trokut upozorenja s plavim uskličnikom

68 % tvrtki prijavilo je jedan ili više gubitaka podataka povezanih s ispisom u protekloj godini, što je dovelo do prosječnog troška od 631,915 £ zbog curenja podataka.

Kuča s osobom u plavom

67 % IT donositelja odluka zabrinuto je zbog sigurnosnog rizika kod kućnog ispisa.

Sigurno kao dio standarda

U Brotheru stavljamo sigurnost ispisa na prvo mjesto, koristeći troslojnu zaštitu na razini mreže, uređaja i dokumenata, uz niz robusnih značajki, što znači da su podaci vidljivi samo onima kojima su namijenjeni.

Pisač u oblačiću, ikona hakera u oblačiću

Automatsko otkrivanje upada

Mnogi profesionalni Brother uređaji opremljeni su najsuvremenijim softverom za stalno praćenje i zaštitu od prijetnje upada.

Pisač s dokumentom okružen s oblačićem

Provjera autentičnosti i autorizacija

Kako dokumenti ne bi pali u pogrešne ruke, možete odabrati ispis zaštićen PIN-om i ID karticom te sigurno zaključavanje značajki, čime se pojedinačne mogućnosti ograničavaju na određene korisnike.

Pisač s kockicama tinte u boji

Sigurni komunikacijski protokoli

Povežite se i dijelite dokumente s povjerenjem zahvaljujući enkripciji od kraja do kraja i kontroli pristupa temeljenoj na komunikacijskim portovima

Tražite naprednije sigurnosne značajke ispisa?

Također nudimo niz naprednih sigurnosnih opcija koje će vam pomoći zaštititi vaše poslovanje i povećati sigurnosti ispisa.

Mušakarac  stoji pokraj pisača na ormariću, ured, stolovi, biljke

Secure Print+

Jednostavan i učinkovit sustav za siguran ispis povjerljivih dokumenata, bez instalacije dodatnog softvera. Zadatke ispisa pošaljite na određeni uređaj, a dokument će se ispisati tek nakon provjere autentičnosti na uređaju putem valjanog PIN-a ili NFC kartice (komunikacija bliskog polja).

Pročitajte o Secure Print+
Žena kraj dva samostalna pisača, muškarac i žena sjede na stolicama

Secure Print Advanced (Napredno sigurno ispisivanje)

Jednostavno i sigurno rješenje za ispis na zahtjev koje vam omogućuje ispis s bilo kojeg uređaja na mreži. Dokumenti se ispisuju tek nakon provjere autentičnosti na bilo kojem uređaju u mreži putem PIN-a ili NFC kartice (komunikacija bliskog polja). Praktičan je i jednostavan za korištenje, štiti dokumente i sprječava red čekanja za ispis.

Pročitajte o Secure Print Advanced
Linija samostojećih pisača s ikonama oblaka, ključa, zupčanika i brave

Besprijekorna integracija

Olakšajte poslovanje kompatibilnim softverskim rješenjima.

Odabrati Brother znači odabrati partnerstva i stručnost koji su se udružili kako bi se osiguralo da ispis bude besprijekoran i izuzetno učinkovit dio vašeg poslovanja. Naša prilagodljiva i proširiva softverska rješenja donose najbolje iz svijeta ispisa. Uključuju:

 
  • Kofax ControlSuite
  • PaperCut
  • Everyone Print

Saznajte više o Brotherovim softverskim partnerima

Zanimaju vas naši sigurni poslovni uređaji?