1. Home Brother
  2. Poslovna rješenja
  3. Radno mjesto Brother

Ovo je radno mjesto Brother

Brother rješenja za ispis prilagođena vašem poslovanju, bez obzira na radno okruženje.

Birajte između različitih uređaja i usluga koji mogu zadovoljiti vaše potrebe te sigurno i učinkovito podržati svako radno mjesto. Naša rješenja za ispis skalabilna su, podržana uređajima s inovativnom tehnologijom i jedinstvenom korisničkom podrškom.

Kontaktirajte stručnjaka
Bijela brava na plavom štitu

Sigurnost

 

Dva stabra plavih kovanica

Troškovna učinkovitost

 

Tri plave strelice koje tvore simbol recikliranja

Održivost

 

Pisač na ormariću u mjehuriću i ikona hakera u zraku

Sigurnost

Zaštitite svoje poslovanje.

Povezana tehnologija današnjih distribuiranih radnih okruženja stvara različite razine rizika za sve tvrtke. Naši uređaji, usluge i rješenja za ispis i skeniranje pružaju naprednu zaštitu mreže, uređaja i dokumenata, osmišljene za protekciju povjerljivosti i zaključavanje infiltratora. Naša sigurnosna rješenja za ispis i skeniranje uključuju:

  • Sigurnost mreže
  • Sigurnost uređaja
  • Sigurnost dokumenata

Kontaktirajte stručnjaka Saznajte više o našim sigurnosnim rješenjima

Dva muškarca i tri žene sjede za stolom, laptop, biljke, dokumenti

Troškovna učinkovitost

Poboljšajte produktivnost i kontrolirajte troškove.

Uz sve veću operativnu složenost, možemo vam pomoći optimizirati cijelu infrastrukturu ispisa pružajući transparentnost, sigurnost i kontrolu troškova po mjeri.

Brother rješenja uključuju:

  • Usluge upravljanja ispisom (MPS) – poboljšanje vašeg iskustva ispisa uz automatizirano naručivanje i isporuku tinte ili tonera, praćenje navika ispisa i izvješćivanje. U kombinaciji s fleksibilnim opcijama plaćanja i nižim tekućim troškovima. MPS vam daje kontrolu. Omogućuje vam stvaranje optimiziranog i lako proširivog okruženja za ispis.
  • Optimizirana ispisna flota – osigurava prave uređaje na pravom mjestu kako biste maksimizirali učinkovitost i upotrebljivost. Naš prilagođeni pristup pruža optimalno rješenje za vaše poslovne potrebe, izbjegavajući pretjerana ulaganja u uređaje ili nepotrebne značajke i funkcionalnosti.

Kontaktirajte stručnjaka Saznajte više o profitabilnosti

Tri tonera u obliku simbola recikliranja s pozadinom drveća

Održivost

Ponovno korištenje materijala, bez otpada.

Od tvrtki diljem svijeta traži se da posluju održivije. Nudimo ispisnu flotu koja može biti dio rješenja. Smanjenje utjecaja na planet temeljni je dio onoga što radimo, od razvoja učinkovitih i postojanih proizvoda do etičkog recikliranja i ponovnog korištenja 100 % naših tonera – bez otpada na odlagalištima. Zajedno s našim partnerima i klijentima nastavljamo putovanje prema održivijoj i ugljično neutralnoj budućnosti.

Naša održiva rješenja uključuju:

  • Održivu tehnologiju ispisa
  • Održavanje i popravke
  • Ekološki način rada

Kontaktirajte stručnjaka Saznajte više o održivosti