1. Home Brother
 2. Poslovna rješenja
 3. Maloprodaja
 4. Postojano označavanje i naljepnice za inventar
Durable Brother P-touch TZe labels on POS point-of-sale equipment in retail store

Označite važnim podacima gdje je to potrebno

Maloprodaja u prodajnim i pozadinskom prostorima treba dobro vidljive oznake inventara i naljepnice za opće upravljanje. Postojane laminirane TZe-naljepnice Brother pomažu u tome, jer omogućuju prikazivanje važnih podataka tamo gdje je to potrebno.

Prednosti u maloprodaji 

Prozirni laminirani gornji sloj štiti tekst od kemikalija, vlage, abrazije, sunčeve svjetlosti i ekstremnih uvjeta. Brother P-touch laminirane naljepnice neovisni laboratorij "testirao je do krajnosti", kako bi se osigurala njihova postojanost.

Tehnologija termalnog prijenosa koristi se tintnom trakom za čitljiv, kvalitetan ispis. P-touch pisači proizvode postojane naljepnice s razlučivošću ispisa do 360 x 720 dpi

Linearni i dvodimenzionalni crtični kodovi, kao što su QR-kodovi, mogu se dodati naljepnicama radi veće učinkovitosti i smanjenja broja pogrešaka uzrokovanih ručnim unosom inventarnih brojeva i drugih podataka.

Poboljšajte identifikaciju naljepnica dodavanjem odgovarajuće grafičke slike, poput logotipa ili simbola. Podržani su popularni formati datoteka .jpg, .png i .bmp.

Brother kasete s TZe-trakama nude naljepnice brojnih boja i širina do 36 mm. Dostupne su i naljepnice metalnog izgleda, naljepnice s jakim ljepilom, fluorescentne naljepnice i zaštitne naljepnice protiv neovlaštenog korištenja koje zajedno udovoljavaju gotovo svim potrebama za označavanjem.

Softver P-touch Editor za Windows i Mac uključen je kao besplatno preuzimanje i omogućuje profesionalni dizajn naljepnica po mjeri

Shop opening hours sign made up of multiple Brother TZe durable black on transparent labels

Izradite postojane oznake otporne na sunčevu svjetlost, kemikalije, vlagu i abraziju

Jasno označavanje bitno je i za klijente i za osoblje, a pomoću Brother PT-P900 pisača naljepnica kao dijela postupka upravljanja inventarom možete izraditi postojane naljepnice za korištenje u zatvorenom ili na otvorenom.

Postojanost TZe-traka (PDF, 2,6 MB)

Blue on white waterproof P-touch TZe labels near sink to remind staff to wash their hands

Oznake upozorenja i sigurnosne oznake

U prodajnim i pozadinskim prostorijama te skladištima nalazi se mnogo površina koje zahtijevaju važne oznake. Naljepnice po mjeri u različitim kombinacijama boja jednostavno je izraditi, a svi relevantni podaci brzo su dostupni kupcima i osoblju.

Barcode scanner with blue on white durable asset label printed on a Brother P-touch TZe laminated label

Pratite opremu i preostali inventar

Mnogi trgovački lanci imaju ogroman broj osnovnog ili mobilnog inventara raspoređenog po više mjesta i lokacija. Pratite ga ispisom postojanih laminiranih naljepnica, koje sadrže inventarne brojeve i ostale važne podatke, putem pisača naljepnice serije Brother P-touch P900.

Brother laminirane TZe-naljepnice dizajnirane su tako da traju više godina, čak i u ekstremnim uvjetima.

Brother black on premium glitter gold tape attached to clip-on badge to identify store manager

ID bedževi za osoblje

Osigurajte vašem osoblju profesionalan, prezentan izgled i prepoznatost ispisujući ime pojedinca na laminiranoj TZe-naljepnici Brother koja se pričvrsti na značku.

Zbog visoke snage ljepljivosti i postojanosti, naljepnica će dugo ostati pričvršćena i izgledati kao nova.

Naljepnica Brother P-touch može se ukloniti usprkos izuzetnoj snazi ljepljivosti. U većini slučajeva iza sebe ne ostavlja ostatke ljepila, zbog čega se bedž može ponovo upotrijebiti.

Brother premium glitter black on gold label attached on shelf edge showing price of shoes

Vrhunske postojane naljepnice za rubove polica

Laminirane TZe-naljepnice Brother nude savršeno rješenje za potrebe postojanog označavanja, što ih čini pogodnim za butik prodavaonice kojima su potrebne visokokvalitetne, elegantne naljepnice za rubove polica kao i za skladišta prodavaonica koja traže postojane naljepnice otporne na sunčevu svjetlost, udarce, abraziju, vlagu i kemikalije.

Izradite naljepnice na pisaču serije Brother PT-P900 za ispis naljepnica do širine 36 mm. Brother TZe-naljepnice, dostupne u raznim bojama, materijalima i veličinama, imaju prozirni sloj koji štiti tekst, crtične kodove i slike.

Brother PT-P900 series durable label printer

Serija stolnih pisača naljepnica PT-P900

Brother P-touch PT-P900 serija stolnih pisača idealan je izbor za maloprodaju gdje su potrebne postojane naljepnice.

   postojane naljepnice po mjeri do širine od 36 mm

   ispis velike brzine i visoke rezolucije

   dodavanje crtičnih kodova, logotipova i raznih simbola

  link do podataka sadržanih u Excelovoj tablici za brzi ispis više naljepnica na jednoj dugoj traci

   uključen softver za dizajn naljepnica P-touch Editor

Pogledajte seriju PT-P900

Brother PT-P900 series durable label printer

PT-P900 serija

Izradite postojane naljepnice na zahtjev. Brzi ispis širine do 36 mm i visoka razlučivost. Na raspolaganju su različite opcije za žično i bežično povezivanje.

Pogledajte cijelu paletu