Brother iLink&Label aplikacija

Upotrijebite Apple iPhone ili iPad za preuzimanje identifikacija kabela pohranjenih u projektima Fluke Networks LinkWare Live. Bežično ih prebacite na pisač naljepnica PT-E550W i potom odaberite one koji su vam potrebne da biste brzo ispisali naljepnice za identifikaciju kabela. Bez prijenosnog računala ili žičane veze.

mrežni tehničar koji koristi aplikaciju Brother iLink&Label na svom pametom telefonu

Uštedite vrijeme, smanjite broj pogrešaka

Povezivanjem podataka koji su već pohranjeni u Linkware Liveu, možete uštedjeti vrijeme potrebno za ručno unošenje istih ID-ova kabela u PT-E550WNIVP pomoću tipkovnice pisača. Pogrešno uneseni identifikatori stvar su prošlost, što osigurava točnost svih vaših zadataka označavanja.

Preuzmite odmah i otkrijte prednosti ove besplatne aplikacije za označavanje!

 PT-E550W pisač naljepnica s ID-jem mrežnog kabela odabranim za ispis

Preuzmite identifikaciju kabela za nekoliko sekundi

Nakon što instalirate aplikaciju i unesete korisničko ime i lozinku za Fluke Networks Linkware, potrebno je samo nekoliko sekundi za odabir i prijenos identifikacije kabela na Brother PT-E550W pisač naljepnica:

  • Odaberite projekt s potrebnom identifikacijom kabela i dodirnite "Preuzimanje" da biste ju prenijeli u aplikaciju.
  • Potom odaberite potrebnu listu identifikacija i dotaknite "Pošalji" kako biste ju bežično prenijeli na PT-E550W.
  • To je to! Vaš PT-E550W ima sada najnovije identifikacije kabele pohranjene u memoriji.

Brother TZe-SL251 samolaminirajuća ID naljepnica, crna na bijeloj, koja se koristi na mrežnim i priključnim kabelima  CAT5e i CAT6A

Ispišite naljepnice za identifikaciju kabela

Budući da su identifikacije kabela pohranjene u memoriji pisača, sve što trebate je PT-E550W.

Jednostavno pritisnite namjensku tipku "kabelski omot/cable wrap" na PT-E550W pisaču naljepnica i podesite na vrstu kabela koji koristite. Ovaj postupak trebate obaviti samo jednom.

Da biste ispisali naljepnice, pritisnite tipku baze podataka na pisaču naljepnica kako biste prikazali identifikaciju kabela. Zatim odaberite ispis svih naljepnica ili odaberite željeni raspon.

Naljepnice su ispisane na dugoj traci. Napredni rezač održava naljepnice redoslijedom, što olakšava primjenu.

Laminiran fleksibilne identifikacijske naljepnice Brother TZe razvijene su posebno za identifikaciju kabela zato se preporučuju za tu upotrebu.

Mobilni uređaj spreman za prijenos novih ID-ova kabela na pisač naljepnica Brother PT-E550W

Stalno ažuriranje identifikacijskih naljepnica kabela

Budući da se mrežni infrastrukturni projekt ažurira dodavanjem novih identifikacija kabela ili izmjenom postojećih, jednostavno upotrijebite aplikaciju Brother iLink&Label da biste se ponovno povezali i preuzeli najnovije identifikacije kabela iz projekta Linkware Live na pisaču naljepnica Brother PT-E550W. Zatim ponovno ispišite prema potrebi.

Otkrijte zašto je označavanje toliko važno za instalaciju i upravljanje mrežom