1. Home Brother
  2. Pisači naljepnica i računa
  3. P-touch CUBE

Organizirajte svoj život i pokažite svoj stil s naljepnicama i trakama po mjeri

   P-touch CUBE pametni telefon

Koristi vaš pametni telefon

Aplikacija Brother P-touch Design&Print omogućuje vam jednostavno oblikovanje stilskih naljepnica i traka koje zatim ispisujete na svom P-touch CUBE putem Bluetootha.

P-touch CUBE novi načini označavanja

Novi pogled na označavanje

Obavite važne stvari u svom životu sa stilom. Ispišite osobnu poruku na satenske trake ili blistave naljepnice ili označite naljepnicama kutije za pohranu naljepnica i dokumentacije.

P-touch CUBE korištenje s Bluetooth

Jednostavno postavljanje Bluetoothom

Ako slijedite upute na zaslonu u aplikaciji, možete jednostavno povezati svoj pametni telefon i P-touch CUBE pisač putem Bluetootha.

P-touch CUBE- koristi-se-svugdje

Dizajnirajte naljepnice bilo gdje

Pametni telefon imate svaki dan sa sobom, pa iskoristite svoje slobodno vrijeme i unaprijed dizajnirajte naljepnice ili trake i ispišite ih kad se vratite kući.

Kompaktan. Elegantan. Jednostavan.

P-touch CUBE moderan je, elegantan pisač naljepnica i traka za vaš dom. Nećete vjerovati koliko će opcija vaša obitelj pronaći za upotrebu postojanih, elegantnih naljepnica ili satenskih traka u vašem domu ili ćete njime staviti točku na i na važnu rukotvorinu!

Mobilni telefon z aplikacijo P-touch Design&Print

Isprobajte aplikaciju P-touch Design&Print app (besplatno!)

Pomoću brojnih fontova, okvira i emotikona možete se zabaviti stvarajući virtualne naljepnice i trake u aplikaciji, čak i ako još nemate P-touch CUBE pisač!

Otkrijte značajke