1. Home Brother
 2. Pisači naljepnica i računa
 3. VC-500W

VC-500W pisač naljepnica u boji

Ispišite naljepnice kvalitete fotografija s Windows/Mac računala, pametnog telefona ili tableta.

Sukladno s:

 • Ikona-mobilni-ispis
 • Ikona-USB-2.0
 • Ikona-bežično-povezivanje

Prvi kompaktni stolni pisač naljepnica u boji tvrtke Brother uistinu je revolucionarni proizvod na tržištu uredskih pisača naljepnica. Po prvi put možete ispisati naljepnice u bilo kojoj kombinaciji boja za označavanje datoteka, dokumenata i mapa za arhiviranje.

Naljepnicama dodajte slike u boji kvalitete fotografija, poput logotipa tvrtke, a sigurnosnim propusnicama fotografije osoblja i posjetitelja.

Uključujući i bežično i USB sučelje, VC-500W povezuje se s vašim Windows/Mac računalom i donosi besplatni softver za dizajn naljepnica P-touch Editor. Kod povezivanja s mobilnim telefonom ili srodnim Apple/Android uređajem koristite aplikaciju Brother Color Label Editor.

Glavne značajke

 • Ispis naljepnica širine od 9 do 50 mm
 • Tehnologija ZINK® Zero-Ink® za ispise u boji bez uporabe tinte
 • Kompatibilan s Windows/Mac pisačima (putem USB povezivanja) i pametnim telefonima/tabletima (putem bežičnog povezivanja)
 • Kompaktan dizajn prikladan za svaku radnu površinu
 • Ugrađeni rezač za dužino naljepnice po mjeri
 • 3 godine garancije

Pregled

Ispis naljepnica kvalitete fotografije

Brother VC-500W je prvi pisač naljepnica u boji tvrtke Brother. Od sada možete ispisivati u više boja kako biste izradili naljepnice iznimnog izgleda bilo gdje u uredu. Za potpuni dojam dodajte fotografiju u boji ili logotip tvrtke.

Ispis bez tinte

ZINK Zero Ink™ tehnologija jedinstvena je tehnologija ispisa na ZINK papir koji sadrži posebne kristale u boji koji se aktiviraju toplinom – tako možete izraditi ispise u punoj boji bez tinte. Ispis bez tinte s iznimno kompaktnog pisača donosi uštedu novca.
.

VC-500W being used on a computer

Windows i Mac povezivost

Povežite se s računalom putem USB-a, zatim dizajnirajte i ispišite naljepnice u boji pomoću softvera za oblikovanje naljepnica Brother P-touch Editor. Uvozite slike, dodajte okvire i uključite simbole kako bi sadržaj naljepnice bio jasan. 
 

Color Label Editor aplikacija za iOS/Android

Dizajnirajte naljepnice na svom pametnom telefonu ili tabletu i bežično ih šaljite na pisač naljepnica u boji Brother VC-500W. Dajte svojoj kreativnosti krila odabirom omiljenih fontova, simbola, okvira i fotografija za vaše naljepnice.
 

AirPrint za jednostavan ispis fotografija

AirPrint je Appleova tehnologija koja vam pomaže ispisati kvalitetne ispise bez preuzimanja ili instaliranja upravljačkih programa. Ispišite fotografije s vašeg iPhone ili iPada bežičnim povezivanjem s pisačem naljepnica Brother VC-500W.
 

Mnogobrojne širine traka s naljepnicama

Na raspolaganju su trake širine 9, 12, 19, 25 ili 50 mm za maksimalnu fleksibilnost. Unatoč kompaktnoj veličini role, svaka traka dugačka je 5 metara, što je dovoljno za čak i najzahtjevnije zadatke označavanja.
 

Detaljne specifikacije

Značajke i specifikacije

Najveća širina naljepnice (mm)
Tehnologija
AirPrint Da
USB sučelje Ver 2.0 (full speed)
Wi-Fi Direct Da
Sučelje bežične mreže IEEE 802.11b/g/n
Dimenzije 113 (š) x 116 (d) x 96 (v) mm
Težina 0,66 kg
AC adapter Da
Kabel napajanja za AC adapter Da
Potrošni materijali 1 x CZ-1004 25 mm x 5 m, rola s naljepnicama | CK-1000 50 mm, rola za čišćenje
USB kabel Da
Kratki korisnički priručnik Da
Rezolucija (dpi)
Standardna brzina ispisa 8 mm u sekundi
Role CZ role za naljepnice u boji | CK role za čišćenje glave pisače
Garancija 3 godine garancije

Potrošni materijal i dodatna oprema

Odgovarajuća dodatna oprema