Originalan Brother LC1240BKBP2 spremnik tinte - crni (blister paket)

Brother LC1240BKBP2 crni spremnik tinte (2x). Svaki ispiše do 600 stranica.

Crni spremnik tinte ispiše do 600 stranica u skladu s ISO/IEC 24711

Visokokvalitetan originalan Brother spremnik tinte

Uštedi papir, vrijeme i novac

Detalji o proizvodu

LC1240BKBP2_main

Glavne značajke

  • Crni spremnik tinte ispiše do 600 stranica u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalan Brother spremnik tinte
  • Uštedi papir, vrijeme i novac

Opis

Kupite LC1240BKBP2 spremnik tinte u blister pakiranju i uštedite novac na vašim originalnim Brother spremnicima. Jamči postizanje uvijek kvalitetnih dokumenata i štiti vaš pisač od mogućeg dugotrajnog oštećenja uzrokovanog korištenjem neoriginalnih proizvoda.

Više informacija o proizvodu

Drugi spremnici tinte:

Korištenjem LC1240BKBP2 spremnika tinte (dva u paketu), Brother pisač će nastaviti isporučivati očekivano iznimne rezultate. Budući da je to veliki toner, traje dulje od standardnog tonera, ali je jednako kvalitetan.

Iako su na webu dostupne jeftinije verzije, samo originalni LC1240BK spremnik tinte osigurava da će vaš uređaj i dalje raditi brzo i učinkovito.

Imajte na umu da je korištenje Brotherovih spremnika tinte jedini način da vaš pisač besprijekorno radi i da jamstvo ostane važeće.

Naručite Brother LC1240BKBP2 crni spremnik tinte (dva u paketu) i ostvarite veću vrijednost za svoj novac.

Kreativni centar

Posjetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup do više od 2.000 predložaka koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći ostaviti dobar dojam na radnom mjestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malu tvrtku, ti predlošci koristit će vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je također prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, dječjih  igara, ukrasa koje možete objesiti za posebnu prigodu do isključivo Brotherovih papirnatih dizajna.

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Povratak na vrh