Originalni Brother LC3239XLBK spremnik tinte visokog kapaciteta – crni*

Brother LC3239XLBK crni spremnik tinte visokog kapaciteta – pojedinačno pakiranje. Ispiše do 6.000 stranica. (*samo za MPS projekt)

Ispiše do 5.000 stranica u skladu s ISO/IEC 24711

Visokokvalitetan originalan Brother spremnik tinte

Uštedi papir, vrijeme i novac

Detalji o proizvodu

LC3239XLBK_main

Potpuna kompatibilnost s vašim Brother uređajem

Dizajn spremnika pruža pregled količine tinte

Glavne značajke

  • Ispiše do 5.000 stranica u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalan Brother spremnik tinte
  • Uštedi papir, vrijeme i novac
  • Potpuna kompatibilnost s vašim Brother uređajem
  • Dizajn spremnika pruža pregled količine tinte

Opis

Uz originalni Brother LC3239XLBK crni spremnik tinte visokog kapaciteta možete uživati u iznimnoj grafici kod svakog ispisa. Brother spremnici i uređaji osmišljeni su za postizanje najboljih rezultata jarkih boja. Spremnici se lako umetnu i donose postojane dokumente koji se neće razmazati ili izblijedjeti s vremenom.

Više informacija o proizvodu

Druge boje

LC3239XLBK* crni spremnik tinte dizajniran je za besprijekoran rad s Brother uređajem zato vam osigurava da ćete uvijek imati izuzetne rezultate.

*Projektni spremnici tinte nisu u slobodnoj prodaji.

Kreativni centar

Posjetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup do više od 2.000 predložaka koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći ostaviti dobar dojam na radnom mjestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malu tvrtku, ti predlošci koristit će vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je također prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, dječjih  igara, ukrasa koje možete objesiti za posebnu prigodu do isključivo Brotherovih papirnatih dizajna.

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Povratak na vrh