Originalan Brother BP71GP20 10 cm x 15 cm sjajni foto papir

Brother BP71GP20 sjajni foto papir veličine 10 cm x 15 cm, 260 g/m2, 20 listova.

Pakiranje sadrži 20 listova

Visokokvalitetan originalan Brother proizvod

Osigurava da će vaši dokumenti izgledati najbolje moguće

Detalji o proizvodu

BP71GP20_main

Glavne značajke

  • Pakiranje sadrži 20 listova
  • Visokokvalitetan originalan Brother proizvod
  • Osigurava da će vaši dokumenti izgledati najbolje moguće

Opis

Originalan BP71GP20 sjajni foto papir veličine 10 cm x 15 cm koji je dizajniran posebno za vaš Brother tintni pisač jamči da će biti vaši dokumenti jasni i čisti, što će vam donijeti impresivan krajnji proizvod.

Prikaži više
Prikaži manje

Više informacija o proizvodu

Održavajte vaš Brother pisač u najboljoj formi i pazite da vaši dokumenti uvijek izgledaju impresivno stavljajući u ladicu za papir BP71GP20 10 cm x 15 cm sjajni foto papir.

Idealan za upotrebu kod ispisa svega od fotografija do postera, ovaj BP71GP20 papir vam pomaže da iz vašeg Brother tintnog pisača izvučete najviše, i jamči da će vaši dokumenti uvijek biti isporučeni brzo, efikasno i sa 100% točnošću.

Budući da je to originalan Brother proizvod, možete biti sigurni da je BP71GP20 papir profesionalno dizajniran za najbolje moguće rezultate. Zašto biste riskirali upotrebom neoriginalnih, jeftinijih proizvoda koji mogu dovesti do lošijeg krajnjeg proizvoda, kada se možete osloniti na našu najvišu moguću kvalitetu?

Kreativni centar

Posjetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup do više od 2.000 predložaka koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći ostaviti dobar dojam na radnom mjestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malu tvrtku, ti predlošci koristit će vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je također prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, dječjih  igara, ukrasa koje možete objesiti za posebnu prigodu do isključivo Brotherovih papirnatih dizajna.

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Povratak na vrh