Originalna Brother WT-229CL kutija za otpadni toner

Kutija za otpadni toner Brother WT-229CL. Radni ciklus do 50.000 stranica

Radni ciklus do 50.000 stranica

Visokokvalitetna originalna kutija za otpadni toner Brother

Stručno dizajnirana koristeći najnoviju tehnologiju upravljanja bojama kako bi svaki put pružila savršenu kvalitetu ispisa

Detalji o proizvodu

Brother WT229CL kutija za otpadni toner - sprijeda

Strogo testirana kako bi se osigurala besprijekorna pouzdanost i sprječili prekidi

Zaštitite jamstvo svog uređaja pomoću originalnog Brother potrošnog materijala

Glavne značajke

  • Radni ciklus do 50.000 stranica
  • Visokokvalitetna originalna kutija za otpadni toner Brother
  • Stručno dizajnirana koristeći najnoviju tehnologiju upravljanja bojama kako bi svaki put pružila savršenu kvalitetu ispisa
  • Strogo testirana kako bi se osigurala besprijekorna pouzdanost i sprječili prekidi
  • Zaštitite jamstvo svog uređaja pomoću originalnog Brother potrošnog materijala

Opis

Originalna kutija za otpadni toner Brother WT-229CL kompatibilna je s velikom paletom naših laserskih uređaja. WT-229CL je dizajnirana za osiguranje brzog, učinkovitog i besprijekornog ispisa dokumenata.

Kompatibilno s

Prikaži više
Prikaži manje

Više informacija o proizvodu

Ova priginalna WT-229CL kutija za otpadni toner nezamjenjiva je u uredu kada se radi o produljenju vijeka trajanja uređaja i osiguravanju visokokvalitetnih dokumenata uvijek iznova.

WT-229CL skuplja višak tonera koji se nakuplja u uređaju tako da se može lako ukloniti bez prolijevanja ili nereda. To osigurava da ispisi ostanu čitki i čisti, pružajući profesionalne rezultate koje očekujete od proizvoda Brother.

Uz radni ciklus od 50.000 stranica, ova zamjenska kutija za otpadni toner dugotrajna je i pouzdana te olakšava svakodnevno održavanje uređaja.

Dvije papige lete iznad džungle

Okoliš i recikliranje

Svi naši toneri i hardver izrađeni su tako da što manje utječu na okoliš. Brother nudi ekološki odgovoran način odlaganja Brother proizvoda na kraju njihovog životnog vijeka. 

 
podrška na vašoj strani

Podrška ‘na vašoj strani’

Korištenje originalnog Brother potrošnog materijala štiti jamstvo vašeg pisača. Brother je uvijek "na vašoj strani". Obvezujemo se na pružanje odlične prodajne i korisničke podrške – kako prije, tako i nakon vaše kupnje.

 
Pouzdanost i kvaliteta osigurani

Zajamčena pouzdanost i kvaliteta

Fantastične boje su postignute pomoću Brotherove tehnologije ’Colour Rich Innobella’ koja vašim ispisanim fotografijama dodaje živahnost. Brotherova tinta Innobella sadrži pažljivo odabrane kemikalije za sprječavanje začepljenja ispisne glave kako bi se postiglo neometano djelovanja uređaja i time osigurala pouzdanost i izdržljivost vašeg pisača.

originalni laser

Provjerite autentičnost potrošnog materijala

Na originalnim Brother tonerima pronaći ćete holografsku sigurnosnu naljepnicu. Uvjerite se da ambalaža i sigurnosna naljepnica nisu promijenjene. Provjerite hologramsku sigurnosnu naljepnicu s jedinstvenim 7-znamenkastim ID brojem na: www.brother.com/id 

Recikliranje

Jeste li znali da možete sakupljati svoje stare tonere s Brotherom bez ikakvih dodatnih troškova?

Odlučni smo činiti sve kako bismo smanjili naš utjecaj na okoliš stoga potičemo naše klijente da i sami doprinesu tome tako što im omogućujemo da što jednostavnije recikliraju originalne Brotherove tonere.

Samo nam javite koliko praznih tonera imate i mi ćemo se pobrinuti da nam ih vratite potpuno besplatno.

Zahvaljujući dugogodišnjem partnerstvu s nagrađivanom dobrotvornom organizacijom Cool Earth, naše recikliranje pomaže lokalnim zajednicama zaustaviti uništavanje prašume.

Za više informacija o tome kako se zajedno možemo pobrinuti za bolje okruženje, posjetite našu stranicu.

Povratak na vrh