1. Home Brother
  2. Podrška
  3. Sve aplikacije
  4. P-touch Editor 6.0
muškarac uređuje naljepnicu u softveru p-touch editor 6 u uredu

Napredni softver za dizajn i ispis naljepnica za paletu Brother P-touch

‌Uz Brotherov moćni softver za dizajn naljepnica koji je standardno uključen, možete izraditi vlastite prilagođene naljepnice s logotipovima, fotografijama i crtičnim kodovima. Jednostavno povežite pisač naljepnica s računalom putem USB-a ili Bluetooth-a.

P-touch Editor 6.0 pokriva sve potrebe za označavanjem kod kuće, u uredu i maloprodaji s predlošcima dizajniranim za upravljanje imovinom, organizaciju datoteka i mapa, POS i još mnogo toga.

Kompatibilno sa sljedećim modelima P-touch:
PT-D410, PT-D450, PT-D460BTVP, PT-D600VP, PT-D610BT, PT-P700, PT-P710BT, PT-P750W, PT-P910BT

Stvorite naljepnice s podacima iz tablica koje sadrže brojeve, tekst i crtične kodove.

Tablice

Napravite tablice u editoru. Svaka ćelija može sadržavati tekst, brojeve, crtične kodove itd. Također možete jednostavno stvoriti polje 'Pregledano' za interne dokumente i druge materijale u zajedničkom korištenju.

Koristite p-touch editor za stvaranje naljepnica koje sadrže podatke iz baze podataka

Baze podataka

Stvorite naljepnice koje označavaju sadržaj Excela i drugih programa za baze podataka pomoću značajke kontinuiranog ispisa podataka baze podataka.

prilagođavanje naljepnica korištenjem biblioteke simbola i okvira dostupnih u softveru za dizajn i ispis naljepnica p-touch editor 6.0

Fleksibilna biblioteka dizajna 

Svi predlošci uključeni u softver P-touch Editor 6.0 potpuno su prilagodljivi, što znači da možete birati između 1200 simbola, 30 fontova i 160 okvira.

vrećica za kavu s markiranom naljepnicom pomoću predloška softvera za ispis naljepnica p-touch editor 6.0.

Oblikovanje naljepnica za brendove

Program vam omogućuje uvoz različitih formata slikovnih podataka, uključujući JPEG, GIF, BMP i PNG, zahvaljujući kojima možete izraditi profesionalne naljepnice s logotipom svoje tvrtke. Jedinstveno i dosljedno označavanje bitno je za poslovanje.

osoba skenira naljepnicu za praćenje imovine s qr kodom stvorenu s p-touch editorom 6.0 softverom za dizajn i ispis naljepnica

Jednostavna izrada crtičnih kodova

P-touch Editor 6.0 olakšava stvaranje crtičnih kodova/2-D naljepnica odabirom vrste koda i unosom brojeva/slova. Idealno rješenje za praćenje imovine unutar tvrtke.

Tražite više informacija o P-touch seriji?

osoba koja navigira glavnim izbornikom u softveru p-touch editor 6.0

Novi dizajn. Poboljšane značajke.

Zahvaljujući poboljšanim značajkama, povećanom funkcionalnošću i preuređenim korisničkim sučeljem, softver za dizajn naljepnica P-touch Editor 6.0 nudi pravo rješenje za stvaranje i ispis naljepnica po mjeri. 

Nove značajke uključuju:

  • Više fontova, simbola i okvira za jednostavno uređivanje naljepnica
  • Nove predloške posebno dizajnirane za kućnu i poslovnu upotrebu 
  • Dodatnu značajku brojeva/vremena i datuma/crtičnih kodova
  • Sveobuhvatno preuređeno korisničko sučelje

Stvorite i ispišite naljepnice na više jezika uz softver za dizajn naljepnica p-touch editor 6

Bilo gdje, bilo koji jezik 

Unicode podrška omogućuje vam da na istu naljepnicu uključite znakove iz različitih jezika, što znači da možete stvoriti naljepnice za bilo kojeg primatelja.

 
Muškarac uređuje i ispisuje naljepnice pomoću aplikacije iPrint&Label koju dijeli Brotherov softver za dizajn naljepnica P-touch Editor 6.0

Zajedno na više načina

Potpuno integriranim rješenjem možete brzo i jednostavno pronaći već izrađene naljepnice i podijeliti ih s Brotherovim aplikacijama za uređivanje naljepnica na svom pametnom telefonu.