1. Home Brother
  2. O tvrtki Brother
  3. Okoliš i održivost
  4. Održivost i društvena odgovornost poslovanja (DOP)

Naša predanost ciljevima održivog razvoja UN-a. 

 

Što su ciljevi održivog razvoja (COR)

U 2015. godini, sve 193 države članice Ujedinjenih naroda usvojile su 17 ciljeva održivog razvoja kojima je cilj učiniti svijet „uspješnijim, uključivijim, održivijim i otpornijim. Ti su ciljevi usmjereni na niz različitih područja od siromaštva do kružnoga gospodarstva.

Brother se usredotočuje na 9 od tih ciljeva koji su najrelevantniji za naše poslovanje, osiguravajući da doprinosimo održivijem društvu.

Pogledajte naš videozapis kako biste saznali kako će Brother ostvariti te ciljeve održivog razvoja.

A globe with a recycling icon in the middle and a city landscape round it on a green background

Brother i kružno gospodarstvo

Korištenjem Brother proizvoda možete pomoći u zaštiti našeg planeta. To je zato što u grupi Brother težimo kružnom gospodarstvu, - održavamo, popravljamo i konačno recikliramo svoje proizvode, umjesto da bi ih samo zamijenili. Kroz kružno gospodarstvo, Brother želi stvoriti proizvode za dugotrajnu uporabu koji vam mogu pomoći na putu prema održivosti. Od recikliranja tonera do popravljanja uređaja, naporno radimo kako bismo smanjili utjecaj na okoliš. 


Više o kružnom gospodarstvu

Global-responsibility

Globalna društvena odgovornost poslovanja (DOP)

Kao i unutar Europe, nastojimo Brother učiniti održivim na globalnoj razini, uključujući naš opskrbni lanac. Kao dio toga, Brother se obvezao Globalni dogovoru UN i neovisno je ocijenjen sa strane Ecovadisa.

Otkrijte DOP